"Ako birate ženu koja ulaže u sebe i ima silikone, morate da imate pare": Seksi Sandru osudili zbog stava

Ona je rekla da muškarac mora da ima novca, odnosno da zarađuje bar troduplo, ili kako je ona napisala "trotublo" više od partnerke

Printskrin: Instagram/ sandrasexyvalterovic

Pevačica Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra šokirala je javnost svojim stavom o muško-ženskim odnosima. 

Sve za šta su se žene decenijama borile, za jednakost, ravnopravnost, to da zarađuju podjednako kao muškarci, za Sandru nije važno.

Važno je samo da muškarac ima novca, odnosno da zarađuje bar troduplo, ili kako je ona napisala "trotublo" više od partnerke.

Akcenat je stavila posebno na "dobre ribe", naglasivši da one naročito zaslužuju bogate muškarce.

Printskrin: TikTok/ sandrasexy03

To je izazvalo negodovanje njenih pratioca na Tik Toku, gde je ovo i rekla, pa je brže-bolje počela da se pravda. Ali ni to joj nije pošlo.

- Ja svakako radim i žena svakako treba da radi. Nisam pristalica toga da ne radi treba da ima svoju platu. Htela sam da kažem da, ako žena radi za 500 evra platu, muškarac mora da radi za 3.000, za 5.000 evra. Mora da ima više od žene. Druga stvar, ako birate devojke koje su dobre ribe, u koje je uloženo, u smislu da su negovane, da idu svake nedelje kod frizera, na pedikir, manikir, koja je ugradila silikone, brine o svom licu, koja nosi skupu garderobu, s takvom ženom morate da se nosite. Znači, muškarac mora da ima pare za takvu ženu, u suprotnom, nemojte ni da je gledate. Hvala, prijatno - rekla je Sandra.

Mnogi se nisu složili sa njenom izjavom, pa su joj poručili da je "jadna" i da "tako razmišljaju samo žene koje traže samo pare".

(Telegraf.rs)