Vojaž kratko i jasno odgovorio na pitanje da li je u vezi sa ćerkom Harisa Džinovića

Popularni pevač je odgovarao na pitanja pratilaca na Instagramu

Foto-montaža: Kobra, Instagram/djinadzinovic, Instagram/voyage.mp3

Popularni mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž priznao je da li je i vezi sa ćerkom Harisa Džinovića, Đinom Džinović

Vojaž je odgovarao na pitanja pratilaca na Instagramu, a "zapalo" je i jedno ljubavno na koje je Mihajlo detaljno odgovorio.

"Da li je istina da ste ti i Đina u vezi?", glasilo je pitanje.

- Kratko i jasno - nije. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan itoliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu.. tako je bilo pre 3-4 meseca sa onom kako su je zvali "Turkinjom" tako je i sad. Pustite me na miru nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska

prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve sto vide. Da, "izlazimo u restorane", ida

"često smo zajedno", ali smo isključivo prijatelji.A lazima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nesto u životu - napisao je Mihajlo u odgovoru.

Podsetimo,  Vojaž i Đina Džinović uzburkali su javnost, nakon spekulacija da su već mesec dana u emotivnoj vezi.

Naime, kako su pisali mediji, do veze je došlo neplanirano, dok je Đina bila još uvek u vezi sa Anderejom.

- Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i pre nego sto je Vojaž počeo da se bavi pevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali - rekao je izvor za Blic, pa dodao:

- Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali.

(Telegraf.rs)