Kebini bjuti trikovi pravi su hit: Praktikuje umivanje kiselom vodom i što manje pudera

Keba tvrdi da su pored nege, za dobar fizički izgleda, veoma bitne i pozitivne misli

Foto: Nikola Tomić

Folker Dragan Kojić Keba već je svima poznat kao neko ko veoma brine o svom fizičkm izgledu, a naravno licu, te je sada dao nekoliko saveta kako se održava mladoliko i sveže lice.

- Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice - rekao je pevač i dodao:

- Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom ujutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice.

Keba je takođe govorio o tome da su pored nege, za dobar fizički izgleda, veoma bitne i pozitivne misli.

- Da, održavam psihičku formu. Dobre i pozitivne misli su tu od presudnog značaja. Kao što vežbam da pevam, tako vežbam i dobre misli. Mozak je osetljiv i ako ti promakne neka loša misao posle ti treba duplo više vremena da je se oslobodiš - rekao je Keba za "Grand".

Video: Sve su rane moje Hristove: Keba posvetio pesmu Novaku, uporedio ga sa Isusom

(Telegraf.rs)