Najlepša voditeljka RTS-a verena je već tri godine za opakog frajera: Neodoljivo je zgodan, a evo čime se bavi

Par se verio na jesen 2019. godine, ali je, kako je voditeljka jednom prilikom ispričala, pandemija odložila njihovo venčanje

Prinskrin: Instagram/dragana.kosjerina

Mnogi su saglasni da je voditeljka Dragana Kosjerina najlepše lice sa malih ekrana, te mnoge zanima ko je uspeo da osvoji njeno srce. 

Na Draganinom Instagram profilu, često možemo videti objave na kojima pozira sa svojim verenikom Bojanom Perduvom, za kojeg žene komentarišu da je "opaki" frajer.  

Bojan je stomatolog i veoma je uspešan u svom poslu, a lepa voditeljka je nekoliko puta istakla da joj se veoma dopada njegova profesija.  

Oni su nedavno bili i na odmoru, odakle je Dragana objavila i nekoliko zajedničkih fotografija, a odmah su usledili mnogobrojni lajkovi i komentari. 

Podsetimo, par se verio na jesen 2019. godine, ali je, kako je voditeljka jednom prilikom ispričala, pandemija odložila njihovo venčanje.

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima - rekla je Dragana jednom prilikom.

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost - ispričala je voditeljka pre izvesnog vremena za Gloriju.

Zajedniče fotografije Dragane i Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Video: Ovo je Dragana Kosjerina - bez trunke šminke: Pravo lice voditeljke koja važi za najlepšu u Srbiji

(Telegraf.rs)