Nakon vesti da su se nepozvane pojavile na koncertu u čast Dragojevića, oglasile se Frajle za Telegraf

Grupa "The Frajle", koju čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nataša Buča, pojavila se bez ikakvog službenog poziva od strane opštine Vela Luka, pišu domaći mediji

Foto: ATA Images

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su članice grupe "Frajle" juče nepozvane pojavile na događaju organizovanom u čast Olivera Dragojevića koji nas je napustio pre četiri godine, one su oglasile za Telegraf.

Sa članicama grupe smo stupili u kontakt, a odgovor je bio jasan i brz:

- Stvarno ne bih da komentarišem takve stvari, ne znam odakle ideja da smo se nepozvane pojavile. Stvarno ne znam - poručile su pomalo zatečen i dodale:

- Sada stvarno žurimo, imamo koncert u Splitu i samo se na koncerte i baziramo, samo o tome želimo da se piše kada je reč o nama - završile su.

Inače, kako saznaje "Blic" grupa "The Frajle", koju čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nataša Buča, pojavila se bez ikakvog službenog poziva od strane opštine Vela Luka ili glavnog muzičkog producenta Ante Gele na danima posvećenim Oliveru Dragojeviću. Članica grupe "The Frajle", Nataša, prvo je došla kod muzičkog producenta koncerta, Oliverovog prijatelja i saradnika Ante Gele i zamolila ga da njih tri nastupe. Ante Gelo ih je na kulturan i ljubazan način zamolio da to ne čine, jer nisu bile planirane na koncertu na trajektu koji je već bio unapred osmišljen sa određenim pevačima, a bio je popraćen snimanjem za državnu TV kuću. Gelo je u dogovoru sa porodicom pozvao one pevače za koje je smatrao da tu pripadaju: grupu "Dupini", dugogodišnji prateći bend Olivera, Petra Dragojevića i nekolicinu mladih talentovanih pevača po svom izboru.

Pored toga, interesantno je da su se "Frajle" malo po malo, ali ipak nametljivo, dočepale mikrofona, uzele ga iz ruku jednog mladog pevača koji je pevao i snimak gde pevaju objavile na svojim društvenim mrežama. Možda bi sve ovo nekako, pored toga što je bilo nametljivosti i zanemarivanja molbi od strane organizatora da ne pevaju, moglo proći sa manjim zameranjima da sutradan nije došlo do objava na društvenim mrežama pomenutog sastava, piše već pomenuti mediji.

(Telegraf.rs)