Telegraf sa Dejanom i Davidom u Crnoj Gori: "Tužićemo Dalilu ako ne vrati prezime Dragojević"

- Najlakše je sve to promeniti, pogotovo na Instagramu i na tim društvenim mrežama, mislim da ti tu ne treba papir od Mup-a Sup-a - rekao je pobednik Zadruge 5

Pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević boravio je nekoliko dana u Budvi gde je uživao sa bratomDavidom Dragojevićem i prijateljima.

Međutim, samo dan nakon što je došao na crnogorsko primorje pojavila se informacija da je na moru prevario devojku Aleksandru Nikolić.

Dejan i David u zajedničkom intervjuu za Telegraf.rs komentarisali su ove navode, kao i aktuelne teme.

Ono što im, kako tvrde najviše kvari mir je činjenica da Dejan još uvek nije razveden od Dalile Dragojević. Dejan je sada, po prvi put priznao da će Dalilu tužiti ukoliko ne bude vratila prezime Dragojević.

- Dug period nije bio sa nama. Sada smo došli u Crnu Goru par dana, koliko je mogao da uzme slobodno. Došli smo da se malo opusti, da upozna moje društvo i ljude koji su bili uz njega. Još je malo u grču ali ne može ništa preko noći.

  • Nedavno se u medijima pojavila informacija da si prevario Aleksandru u Crnoj Gori. Koliko ima istine u tome i u kakvim ste odnosima?

- Naravno da nije došlo do prevare, daleko od toga. Šta da radim ljudi, ovde su separei spojeni ja niti ću da izbacujem nekog iz separea samo da bi ispalo drugačije niti bilo šta, ne želim.  Ja sam ovde sam sa Davidom. Ja ne komuniciram sa devojkama osim kada mi neko traži da se slikamo baš zato što znam šta se radi. Bila je skoro situacija gde su došle dve tri devojke kao da nazdrave sa mnom a sa strane sam video telefon. Tako da pokušavaju da me navuku na određene stvari, ali ne da im se. Baš teško da prolazi. Meni je bitno da Aleksandra zna.

  • Da li ti Aleksandra veruje?

- Evo pokazaću vam da se kuckamo sve vreme putem poruka i sve je u najboljem redu. I fali mi ovde.

  • Davide znači li to da se on to opet zaljubio?

- Njemu je lepo, bitno mi je da je on srećan. Volim da je nasmejan i srećan i da zna šta radi. Oni se lepo i slažu. Proveo sam malo vremena sa njima, išli smo nekoliko puta na ručak. Snajka je za kuću odlična. Pravili smo ručak kada je bila u Veterniku i uzela je odmah da pere sudove. Naravno mi nismo dozvolili. Dejan je namerno tera da pere i čisti mi mu govorimo "nemoj sramota je, devojka je prvi put u kući".

  • Dejane kako se Aleksandra slaže sa tvojom mamom?

- Slaže se odlično. Bili smo poručili neku hranu pa sam ja ostao kod kuće sa Mungosom, a mama i Aleksandra su otišle da pokupe to tako da pričaju, komuniciraju najnormalnije. Ljudi me zbog određenih situacija non stop ispituju ali sve je u redu.

  • Dalila je u emisiji izjavila kako neće vratiti prezime Dragojević. Mene zanima dokle je stigao razvod i da li ćeš joj tražiti da vrati prezime?

- Razvod je u procesu a što se tiče prezimena to je već druga stvar. Time se već prkosi i pravi se nešto drugo samo da bih se ja iritirao. Mislim da nema potrebe za iritiranjem mene, ako je odlučila nešto neka se tu stavi tačka. Najlakše je sve to promeniti, pogotovo na Instagramu i na tim društvenim mrežama. Mislim da ti tu ne treba papir od Mup-a Sup-a i bilo koje državne institucije. Ne ostavljam joj prezime, ako bude nastavila da ga koristi ići će sudski. Kakvi su zakoni nisam upućen ali nemam vremena da se bakćem sa time jer bi mi u tom slučaju i život nakon rijalitija išao na pogrešnu stranu. To su neke sitnice koje će se desiti u hodu kada budem došao sebi, a što se tiče razvoda David bolje zna.

- Sve je predato. Nije išlo ranije kako je trebalo ali eto dobili smo te papire. Čim sam dobio papire odneo sam ih istog trena advokatu da se to preda u sud. Meni je važno da on (Dejan prim. aut.) zna da to sve ide kako treba i šta kaže advokat.

  • A šta kaže advokat?

- Eo sada čekamo samo poziv da dođe iz suda i da se sve to završi. Sve je predato, Samo da dobijemo poziv. Nadamo se da će sve biti kako treba i da će biti brzom brzinom.

  • Da li ćete Aleksandra i ti ići na odnor?

- Hoćemo. Plan je da idemo u Egipat. Planiram i kada mi dođe familija iz Amerike, oni dolaze ovde u Crnu Goru da dođem sa njom na dan dva. Čisto da se provozamo autom, da se snimamo za Jutjub i da se zezamo. Da iskoristimo vreme koje imamo.

Šta su još rekla braća Dragojević pogledajte u videu na početku teksta)

Video: Dragojevići u ludom provodu na moru: Dejan stavio kacigu i povukao nargilu

(Telegraf.rs)