Šako optužio Andreanu Čekić što im pesma nije uspela: Uložio je mnogo u pesmu, ona ga ispalila

Polumenta je zamerio koleginici što se nije više potrudila oko promocije pesme, te da zato nije postala hit

Foto: Nikola Tomić

Pevač Šako Polumenta optužio je koleginicu Andreanu Čekić da je kriva što njihova pesma "Krvna grupa" nije uspela i nema više pregleda.

Kako navodi, on je uložio dosta kako bi pesma postala hit.

- Sa Čekićkom sam objavio pesmu. Možda sam očekivao malo više, strahovito je dobra pesma, ali možda je to što nas nema na terenu. Za to je ona kriva. Žao mi je što sam toliko energije uložio. Ova pesma stoji na milion i po pregleda, neke kolege imaju po 15, 20 miliona - rekao je Šako i dodao:

- Imali smo jedno gostovanje na TV-u, trebalo je više da poradimo na tome i nije trebalo tu noć da se izdaju dve pesme. Tragično, toliko sam dao sebe, to sve skupo košta, odjednom se pojavi druga pesma, to se reklamira, a ovo ne.

Ipak, Šako kaže da i dalje voli Andreanu.

- U srcu mi je, volim je, gotivim, ali ja živim drugim životom, odgovornim. Odgovoran sam prema kolegama, kako na privatnom, tako i na poslovnom polju. Ona je dobar vokal, dobar čovek, ali nešto je tu zatajilo. Trebalo je da se fokusiramo na našu pesmu, koja je i te kako dobra. Nisam hteo ništa da kažem, ja držim do sebe, nedostižan sam. Ne kucam ni na čija vrata -rekao je pevač za "Ekskluzivno".

Video: Šako(m) i kapom uživa posle prevare: Aleksandra Subotić poljubila Polumentu od miline, on je miluje

(Telegraf.rs)