Stižu papiri za razvod! Dejan i Dalila će se naći oči u oči bez kamera, ovoga se zadrugarka boji

- Dalilu je pomalo i strah da će Dejan promeniti ploču, te da će ipak zatražiti deo imovine

Foto: Marko Jovanović, Kobra

Još uvek zakoniti supružnici Dalila i Dejan Dragojević uskoro će se naći oči u oči na sudu kako bi i zvanično okončali brak.

Pobednik Zadruge i drugoplasirana su podneli zahtev za razvod dok su još bili u rijalitiju podneli su papire za razvod braka nakon što ga je ona prevarilasa Filipom Carem.

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja, ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu, kako bi okončao brak i formalno. Tim povodom se oglasio izvor blizak bivšim supružnicima i otkrio sledeće detalje:

- Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom, ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom, dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo ju je i strah da će Dejan promeniti ploču, te da će ipak zatražiti deo imovine, iako je rekao da ništa neće da deli sa njom - rekao je izvor i dodao:

- Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Smeta mu što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević, pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila, kao po običaju, praviti rijaliti i u sudnici jer je navikao na njene skandale i scene - završava izvor blizak njima za "Blic".

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali su svi mislili da je to njihova igra kako bi izašli kao pobednici. Zbog toga se i Dragojević nedavno oglasio

- Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda! - napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

Video: Dragojevići otvorili vrata svoje kuće u Veterniku: Biljana spremila sobu za sina, a ovde živi Dejan

(Telegraf.rs)