Ceca ispred Lejdi Gage i Keti Peri: Evo na kojoj prestižnoj listi folk diva drži čak 3. mesto na celoj planeti

Na novoj listi najposećenijih nastupa za ženske vokale širom planete našla se i Ceca Ražnatović i zauzela treće mesto

Foto: Telegraf/ Dejan Timotijević

Lejdi Gaga održala je koncert u Parizu pred više od 80.000 ljudi, a koncert je ujedno postao sedmi najposećeniji u Evropi svih vremena.

Na novoj listi najposećenijih nastupa za ženske vokale širom planete našla se i Ceca Ražnatović. I dok je Lejdi Gaga zauzela 34. mesto, folk diva se nalazi na visokom 3. mestu. 

U pitanju je Cecin koncert na Ušću, na kom je bilo oko 150.000 ljudi, te je tako "srpska majka" iza sebe ostavila rezultate Kejti Peri, Šakire i Adel.

Inače, po podacima sa "Vikipedije", na listi najposećenijih koncerata svih vremena, Ceca se našla na 11. mestu. Prvu poziciju zauzela je Kristina Agilera sa posetom od 250.000 ljudi u Maroku, dok je "Bijelo dugme" s koncertom na Hipodromu treće mesto.

Ceca je nedavno otkrila šta joj se događa na nastupima.

- Ja se jako emotivno i fizički unesem dok izvodim svoje pesme i zaboravim da li pevam strofu ili refren. Unesem se i odlutam negde, pa se okrenem i pitam gde sam stala. Anastasija je jednom bila u nekom separeu i rekla sam: ''Večeras nećete čuti pesmu 'Trepni', jer ja ne znam tekst...'' - priznala je tad.

- Ćerka Anastasija me je nedavno pitala da li može neke moje pesme da uvrsti u svoj repertoar, a ja sam joj rekla da cela estrada živi od mojih pesama, pa što ne bi i ona. Rekla sam joj da peva šta god da joj je volja - rekla je tom prilikom u "Premijeri".

(Telegraf.rs)