Dok je Dalila u Šepku, Filip Car se provodi: Rešio da preboli bivšu, ova pesma ga je pogodila

Dok Dalila Dragojević evocira uspomene iz doma u kojem je živela sa Dejanom Dragojevićem, Filip Car se provodi u rodnoj Crkivenici

Foto: Kobra

Dok Dalila Dragojević evocira uspomene iz doma u kojem je živela sa Dejanom Dragojevićem, Filip Car se provodi u rodnoj Crkivenici.

Čim se završio rijaliti, zadrugar je otišao u rodno mesto gde uživa i provodi se. Očigledno je rešio da posle raskida sa Dalilom odlučio opusti i zaboravi je.

Filip je sinoć izašao u jedan noćni klub gde se provodio do ranih jutarnjih sati, a posebno ga je pogodila pesma "Čaršija". Uz nju je pevao i nazdravljao, a sve to objavio je na svom Instagramu. Za razliku od njega, Dalila evocira uspomeneiz porodičnog doma u Šepku, gde je živela sa suprugom Dejanom, kojeg je u Zadruzi prevarila s Carem.

Inače, nedavno je Filip priznao da je sa Dalilom raskinuo zbog porodice koja ne podržava njihovu vezu.

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi" - rekao je Car.

(Telegraf.rs)