Maja i Peca planiraju zajednički život, kupuju stan u Beogradu: Subotićeva se oglasila, poslala tajnu poruku

- Eh što nisam mjesec da te noću čuvam, da ti zvezde s neba poskidam - napisala je Aleksandra

Foto-montaža: Nikola Anđić, Instagram/sandrasuboticss

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković i nevenčani suprug njene drugarice Aleksandre Subotić, Peca, planiraju zajednički život i kupovinu stana u Beogradu, a za to vreme Aleksandra je stigla s decom u Crnu Goru kod prijatelja gde uživa i objavljuje fotografije, ali i stihove pesama.

Naime, kako otkriva izvor blizak Maji i Peci, njih dvoje mescima su u vezi i planiraju zajendički život, a Raspopović je pre nekoliko dana za Informer potvrdio da je zaljubljen u Marinkovićevu:

- Mnogi su kritikovali Pecu na početku ovog skandala kako se nije poneo kao muškarac, kako je ćutao i puštao da bukti rat između Maje i Aleksandre, ali on je stariji čovek koji je bio svestan šta će se desiti i unapred je odlučio kako će rešiti situaciju. Maja i on su se zaljubili i to nije tajna. Njihova veza traje mesecima i nije mu baš prijatno zbog načina na koji se sve saznalo, ali šta je tu je - rekao je neimenovani izvor i dodao da je spreman da se revanšira Aleksandri.

- Peca je već naglasio da će Aleksandri, njenoj ćerki Magdaleni i njegovom sinu Jovanu ostaviti stan u Novom Sadu i na taj način ih obezbediti. Finansijski će joj pomagati oko odgajanja dece, ali ponovni zajednički život nije opcija.

- Predrag sada gleda stanove u Beogradu. Želi da za sebe i Maju kupi nekretninu u prestonici kako bi što pre počeli da žive zajedno. Siguran je da je ona ljubav njegovog života i želi da mu i ona rodi dete, a brak je takođe opcija koja će se desiti pre ili kasnije - prenosi Rijaliti plus.

A Peca je nedavno za domaće medije potvrdio da voli Maju:

- Sa Majom mi je prelepo! Uživamo na moru, nećemo skoro u Srbiju. Iskreno smo se zavoleli, ona mi nije letnja avantura! Ne pada mi na pamet da je povredim, a kamoli ostavim - kazao je Peca.

Za to vreme, dok ljubavnici planiraju budućnost, Aleksandra je sa decom u Crnoj Gori odakle pozira u provokativnim pozama i i objavljuje fotke na društvenim mrežama. U opisu ostavlja ljubavne stihove, pa u mnogi pomislili da su upućene Peci.

- Eh što nisam sunce da ti grijem lice, da ti jutrom snenu pokrivam . Eh što nisam mjesec da te noću čuvam, da ti zvezde s neba poskidam - napisala je Aleksandra.

Video: Maja Marinković uzvratila vrelim snimkom, dok traje afera: Pokazala ono što Peca najviše voli

(Telegraf.rs)