Zbog ovoga će Dejan izgubiti mnogo fanova: Izvređao gledateljku, pa je uporedio s Jelenom Marjanović

Dragojević je izvređao gledateljku, pa joj je poručio da bi bila idealan par sa Zoranom Marjanovićem kom je žena pevačica Jelena Marjanović nastradala

Foto: Marko Jovanović, Facebook/jelena.krsmanovic, Nikola Anđić

Pobednik Zadruge Dejan Dragojević šokirao je sve kada se u emisiji posvađao s gledateljkom i poručio joj da će završiti kao pevačica Jelena Marjanović.

On je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita", kada je zgrozio javnost svojim ponašanjem i "šalama" koje nisu nimalo primerene. Naime, u program se uključila jedna gledateljka koja ga je kritikovala, što je njega naljutilo, pa joj je poručio da bi bila idealan par sa Zoranom Marjanovićem kom je žena pevačica Jelena Marjanović nastradala i pronađena je u Borči 2016. godine.

- Ti si dobra za Zorana Marjanovića, baš biste bili idealan par, tebra. Pa da, malo odeš tamo trčiš nasipom - rekao je Dejan gospođi koja je bila iznenađena.

Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da će zbog ovoga izgubiti mnogo fanova.

- Sad kad vidite ovo ponašanje da li ste uopšte šokirani što ga je Dalila prevarila? Ko zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sa ovim psihopatom.  - samo je jedan od oštrih komentara posle Dejanovih strašnih reči usred emisije "Narod pita".

Video: Dragojevići otvorili vrata svoje kuće u Veterniku: Biljana spremila sobu za sina, a ovde živi Dejan

(Telegraf.rs