"Ne dišem, ne spavam kako treba": Jovana Misica progovorila o mučnom periodu dok je Karić u Zadruzi

- Nijednu noć nisam spavala, već sam čekala da se on pokrije, pa onda legnem - priznala je Jovana

Foto: Instagram/karic___s

Bivšoj zadrugarki Jovani Ljubisavljević, nekadašnjoj misici, teško pada razdvojenost od dečka Stefana Karića, koji je već dugo u rijalitiju "Zadruga 5".

Naime, njih dvoje nisu se razdvajali nakon izlaska iz "Zadruge 4", a potom je Karić odlučio da bez svoje lepše polovine ponovo uđe u rijaliti, a Jovana je ostala da ga čeka u vili njegovog oca.

- Kao lav sam se borila za nas, čak je Stefan više puta rekao da sam za 80 posto stvari ja zaslužna što smo uspeli i što smo ovde gde smo. Nijednu noć nisam spavala, već sam čekala da se on pokrije, pa onda legnem - priznala je Jovana u ispovesti za "Republiku".

- Za svih ovih 10 meseci nisam htela do njega da dođe bilo kakva informacija koja može biti dodatno oblikovana, te zato nisam izlazila nigde, nisam disala, nisam spavala kako treba - rekla je ona, pa dodala:

- Deset meseci sam gledala da nešto ne propustim na strimovima. "Zadruga 5" mi je teže pala nego "Zadruga 4". Drugačije je kad smo zajedno pred kamerama, a drugačije kad ne mogu ništa da mu kažem ni uradim. Našu vezu sam iznela na mišiće.

(Telegraf.rs)