Nadal od 2005. ljubi Ćisku: Zaprosio je nakon 14 godina, imali su druge prioritete, a sada čekaju bebu

34-godišnja Marija Franiska Pereljo bavi se osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije

Foto: The Mega Agency / Profimedia
Rafael Nadal, Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal, španski teniser, predao je polufinalni meč na Vimbldonu i to zbog naprsnuća mišića abdomena u dužini od sedam milimetara.

Ipak i pored ove teške situacije u kojoj se našao, Nadal ima razloga za sreću i to zbog toga što je njegova supruga, Marija Franciska Ćiska Pereljo u drugom stanju.

Inače, Nadal i Ćiska su u ljubavi od 2005. godine, a svoj privatan život ne eksponiraju u javnosti, zbog čega je njihova ljubav jedna od najmisterijoznijih.

Zapravo, samu Ćisku, osim što se povremeno pojavi na važnim Nadalovim mečevima, javan život je apsolutno ne zanima.

34-godišnja Marija Franiska Pereljo bavi se osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije. Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala koju je slavni teniser pokrenuo pre skoro 12 godina.

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine dok je venčanje obavljeno u oktobru iste godine.

Par je sudbonosno "da" izrekao pred oko 350 gostiju u zamku La Fortaleca na Majorci, mestu odakle oboje potiču.

Ćiska je trenutno u drugom stanju, a Rafa je u svojim intervjuima često isticao kako želi da postane otac, ali da bi bilo najbolje da sačeka kraj sportske karijere kako bi deci mogao da posveti punu pažnju.

- Voleo bih da imam decu - dečake, devojčice. Ja sam osoba koja je porodični tip i jako volim decu. Ali, stvarnost je drugačija. Kako godine prolaze voleo bih da san o deci ispunim kada mi to dozvoli moja sportska karijera - rekao je u jednom intervjuu.

- Mislim pre svega na brigu o deci. Ne znam da li su putovanja tokom cele godine adekvatna za decu.

Zanimljivo je i to da je Ćiska toliko povučena da nema nijednu društvenu mrežu. To ipak nije sprečilo njene fanove da otvore i nekoliko naloga posvećenih samo njoj.

(Telegraf.rs)