Nakon što se izgladnjivala gotovo mesec dana, Vesna de Vinča pokazala kako izgleda

Vesna je po uzoru na Dalaj Lamu svakodnevno konzumirala određene namirnice, među kojima su voda, čajevi, limunada bez šećera i po koja trešnja

Vlasnica kompanije "Miss Yu", Vesna de Vinča nedavno je svoje pratioce obavestila da će u naredom periodu gladovati, a sada se, nakon mesec dana gladovanja, pohvalila izgledom.

Ona je ovo leto započela dijetom koja će joj očistiti organizam, kako je sama tvrdila.

Vesna je po uzoru na Dalaj Lamu svakodnevno konzumirala određene namirnice, među kojima su voda, čajevi, limunada bez šećera i po koja trešnja.

- Juče sam pojela 15 trešanja sa košticama i dodatno se maksimalno sam se očistila. Danas osećam tu veliku radost, kada duh lagano upravlja telom, ne kao ranije kad sam se borila sa svojim životom - rekla je ona u videu:

- 24. dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv - napisala je Vesna ispod fotografije.

Kako Vesna izgleda posle više od 20 dana gladovanja, pogledajte u nastavku teksta.

Printskrin: Instagram/vesna de vinča

(Telegraf.rs)