Ceca slavi veliki jubilej: Danas je 20 godina od važnog datuma u njenoj karijeri

Folk zvezda je na Marakani okupila 100.000 ljudi

Printskrin/youtube/cecaraznatovic

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče, 14. juna proslavila je rođendan, a danas slavi jedan veliki jubilej u svojoj karijeri.

Naime, 15. juna 2002. održala je spektakularan koncert na Marakani pred 100.000 ljudi.

Spektakl koji je nosio naziv "Decenija" okupio je ljude iz svih delova Evrope, a organizaciono je bio najzahtevniji do tada.

Ceca je ponela dve odevne kombinacije o kojima se i danas priča, a koje su bile delo domaćeg dizajnera Zvonka Markovića.

Prva haljina bila je u zlatnoj boji i nosila je naziv "hobotnica" zbog resa koje je imala, dok je druga bila u crna, a otkrivala je polovinu Cecinog tela.

Vrhunac večeri bio je kada je folk zvezda izvela Veljka i Anastasiju na binu i otpevala veliki hit "Đurđevdan".

Zanimljivo je da se godinama nakon tog koncerta nagađalo koliko je Ceca zaradila od koncerta, a ona je nedavno i otkrila da je zbog tog spektakla bila u minusu.

- Sećam se da smo se šalili, ako ne grešim, da sam bila 100 evra u minusu. Od velikih koncerata nema zarade. Oni se i ne rade zbog profita. Uspeh je ako ostanete na nuli. Produkcija mnogo košta. Naša estrada nema budžet svetskih zvezda i smešno je porediti se sa njima. Reč je o milionski vrednim produkcijama o kojima mi sa Balkana možemo samo da sanjamo - rekla je Ceca.

Video: Anastasija nakon zajedničkog koncerta sa majkom najavila mega duet: Otkrila da li će biti sa Cecom

(Telegraf.rs)