Amber Herd iznela sve detalje suđenja decenije: Gledala sam transparente "Spali vešticu, smrt Amber"

- Nadrealno mi je teško, ali i drago jer se završilo - izjavila je glumica

Foto: Tanjug/AP

Glumica Amber Herd konačno je odlučila da se oglasi nakon suđenja sa bivšim suprugom Džonijem Depom.

Amber je objasnila kako se oseća nakom suđenja kao i da li još uvek stoji iza svojih optužbi.

- Nadrealno mi je teško, ali i drago jer se završilo. Do svog sudnjeg dana, stajaću iza svake reči svog svedočenja - navela je glumica, a onda dodala:

- Mislim da se veliki deo ovog suđenja odigrao na društvenim mrežama. Ovo suđenje je primer toga da je sve izgubilo kontrolu, A porota nije imuna na to. Kako bi i bili? Mislim da bi čak i najdobronamernijem porotniku bilo nemoguće da ovo izbegne - izjavila je Amber, a onda porogovila o javnom linču koji je doživela.

- Svakog dana sam prolazila pored 3-6 transparenata sa natpisima "Spali vešticu", "Smrt Amber" - priznala je glumica.

- Ovo je najponižavajuća i najstrašnija stvar kroz koju sam ikada prošla. Nikada se nisam osećala udaljenijom od sopstvene ljudskosti. Osećala sam se kao niža rasa - dodala je Amber, a onda progovorila da li je ogorčena na ljude koji joj nisu pružili podršku.

- Ne bih zamerila prosečnom čoveku što gleda na ovo i kako se o tome izveštava i ne misli da su to holivudska derišta u njihovom apsolutno najgorem izdanju - izjavila je Zvezda "Akvamena", a onda odgovorila na navode da je na sudu bila dobra glumica:

- Reče advokat čoveka koji je ubedio svet da ima makaze umesto prstiju? Ja sam izvođač. Slušala sam nekoliko nedelja svedočenja gde govore sasvim direktno da sam užasna glumica. Tako da sam pomalo zbunjena kako bih mogla da budem i jedno i drugo - zaključila je Amber u ekskluzivnom intervjuu za "Today" sa Savanom Gatri.

(Telegraf.rs)