Ivana i dalje u ljubavi sa Vladom: Bivša supruga repera Ša pomaže Tomoviću da pronađe radnike

Ivana je veoma aktivna na drušetvenim mrežama, gde često deli detalje svog privatnog života sa pratiocima, ali ljubavni život preterano ne eksponira

Foto: ATA images, Instagram/_ivv_

Ivana Aleksić objavila je oglas na svom Instagram profilu pomoću kog traži sezonske radnike za rad na bazenima Vladimira Tomovića u Baru.

Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde često deli detalje svog privatnog života sa svojim velikim brojem pratilaca. Ipak, ljubavni život čuva za sebe, te su se mnogi pitali da li je i dalje sa Vladimirom.

Novom objavom, Aleksićeva je to potvrdila, te je sa pratiocima podelila da njen dečko traži sezonske radnike.

- Potrebni sezonski radnici: Kuvar, pica majstor, konobar/ica, šanker. Smeštaj i hrana obezbeđenji - pisalo je u ovom oglasu.

Ivana je takođe odvojila nekoliko dana od svog prošlogodišnjeg odmora i iskoristila ih uživajući u  kompleksu braće Tomović.

Nakon javne prevare koju je doživela, Ivanu su mediji spojili sa zavodnikom iz Crne Gore, međutim oni nikada nisu potvrdili da su nešto više od prijatelja.

Tokom učešća u rijaliti šou programu "Zadruga 4" Nenad Aleksić Ša prevario je svoju tadašnju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, ali njihova ljubav nije dugo opstala. Svakodnevne svađe, tuče, alkoholisanje i mnoge druge stvari uticali su da ovaj neslavni rijaliti par završi svoju emotivnu vezu.

Naime, Vladimir je bio u odličnim odnosima sa reperom Ša dok je bio učesnik "Zadruge", međutim nakon diskvalifikacije on se bacio na druženje sa reperovom u tom trenutku prevarenom ženom.

Dok su Tara i Ša vodii ljubav i rat u rijalitiju, Ivana je obilazila Vladu i njegovu porodicu u Baru, ali je i on dolazio u Srbiju zbog nje. Podsetimo, Tara Simov je diskvalifikovana iz aktuelne sezone "Zadruge", a njen i Nenadov poslednji susret nije protekao slavno.

Video: Ša se izbezumio kad je čuo za ženu Ivanu i Vladimira Tomovića

(Telegraf.rs)