Lazić otišao iz stana u kojem je živeo sa Barbarom: Darko pre hapšenja priznao da je emotivno razoren

Lazića je na autoputu na Novom Beogradu zaustavio presretač oko 4 sata izjutra i tom prilikom je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja i zbog toga su ga priveli

Foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić je neposredno pre hapšenja izjavio da je emotivno razoren jer je njegova verenica tražila da "naprave pauzu".

Folker je ispričao da je radio sve kako bi ona bila srećna, međutim, ona ga je zamolila da joj "da prostora", a to ga je navelo da pomisli da ona ima nekog drugog, te je izašao iz stana u kojem su živeli zajedno.

- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znaci pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je sa nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je a ona kaže" Nemoj me dirati, treba mi prostora". Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana - ispričao je Darko za Republiku.

Podsetimo, Lazića je na autoputu na Novom Beogradu zaustavio presretač oko 4 sata izjutra i tom prilikom je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja i zbog toga su ga priveli.

Prema našim informacijama, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrgnut i testu na drogu, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmeren mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Video: Snimci Dušice Grabović sa proslave na kojoj je bio Darko Lazić pre nego što je priveden

(Telegraf.rs)