Ni ona nije znala šta smera: Pevač zapevao pesmu za prvi ples na svom venčanju i iznenadio mladu

- To je naša pesma i morao sam ja da joj je otpevam - rekao je Igor

Foto: Miloš Manojlović

Pevač Igor Simić privukao je veliku pažnju svojim učešćem u takmičenju "Pesma za Evroviziju ‘22". On je sada otkrio neke detalje koji nisu bili poznati javnosti.

Na samom početku Igor je prokomentarisao svoju pesmu "To nisam ja" koju je pevao na izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji, pa otkrio da li mu je neko od kolega pružio podršku.

- Bio sam u kontaktu sa mnogo kolega koji su mi pružili podršku. Bojana Stamenov, Ivana Peters, Saška Yanx, Lena Kovačević. Aca Lukas me je na primer zvao da me bodri, rekao mi je da je "sramota što nisam ušao u finale". Stvarno su brojni kometari podrške stigli u moj inbox od raznih kolega i mnoštva fanova. Tako da, ja sam vrlo zadovoljan odzivom koji je napravio moj nastup i pre svega odjekom koji je napravila pesma - rekao je Simić, a onda otkrio da li postoji mogućnost da sarađuje sa Lukasom s obzirom da je pevao na nekim njegovim proslavama.

- Zapravo, sarađivali smo nekoliko puta. Dešavale su se situacije da smo nastupali zajedno, a često sam pevao i na njegovim proslavama. Učestvovao sam na nekim njegovim pesmama i kao gitarista i kao inženjer zvuka gitare. Takođe, u jednom trenutku sam čak učestvovao u setovanju njegovog vokalnog lanca za live nastupe. Bilo je to davno… Ali, kad je Lukas u pitanju, sve je moguće…

Igor je nedavno postao zvezda na društvenim mrežama, kada je tokom jedne od emisija "Zvezde Granda" Saša Popović pitao za njegovu pesmu, pa je otkrio da li Saša sada zna za njega.

- Jako zabavna nedelja na društvenim mrežama. Instagram mi je goreo od meme-ova koji su pravili fanovi. Takmičar iz ekipe Marije Šerifović je pevao moju pesmu "Vatreno" i Saša Popović je iznenađen pesmom rekao "A ko je Igor Simić?". I onda je krenula lavina komedije. Počastvovan sam što u svojim pratiocima i fanovima imam tako kreativne ljude, ali u jednom trenutku je sve pretilo da pređe granicu dobre zabave i pretvori se u nešto što nisam želeo, pa sam morao da prekinem tu priču. I dalje na mom instagramu stoji sve, pa s vremena na vreme pogledam da se nasmejem. I dalje ne znam da li je gospodin Popović saznao ko sam, ali sam ga pozvao na promociju svoje pesme - rekao je pevač, a onda je otkrio kakvu e pesmu spremio sa festival "Beogradsko proleće".

- "Beogradsko proleće" je jedan divan festival i jako sam srećan što se ponovo održava. Kako je to uvek bio šlager festival, ja sam imao želju da nastupim sa pesmom koja će nas vratiti u neka lepa vremena 70ih godina. To je festival koji je bio pandan festivalu Sanremo, pa sam zato I odabrao kompoziciju koju je pisao italijan Mattia Zanatta. Pesma je malo netipična za moj dosadašnji rad, ali je to nešto što sam želeo - da se na festivalu Beogradsko proleće pojavim sa pesmom koja nosi duh 70ih. Pesma se zove “Vrati se” I jedva čekam da je izvedem sa revijskim orkestrom RTS-a - rekao je Igor, a potom otkrio da li će ponovo prijaviti za "Pesmu Evrovizije":

- Ja čvrsto verujem da nikada ne treba reći nikada, ali trenutno nemam ideju da se prijavim sledeće godine. Mislim da ću u najboljem slučaju odmoriti od Evrovizije neko vreme…

A kako je Igor poznat po tome da u klubovima pravi neverovatnu atmofseru, on je za sam kraj otkrio da li je istina da je svom venčanju napravio najveće iznenađenje, tako što svoju suprugu iznenadio time što je zapevao pesmu za svadbeni ples.

- Istina je, moralo je tako da bude. Ne pravim ja dobru atmosferu samo u klubovima, već i na venčanjima, pa samim tim sam morao to da uradim i na svom venčanju. U dogovoru sa Beogradskim Akustičnim Orkestrom sam svojoj ženi i svima priredio iznenađenje i otpevao svoj prvi ples. To je naša pesma i morao sam ja da joj je otpevam.

Video: Barbara pokazala skupoceni verenički prsten: Evo vam dokaz da me je Darko verio

(Telegraf.rs)