Anastasijinog dečka su pre nekoliko meseci spajali sa Sanjom Vučić: Evo šta je Uraganka pričala o Nemanji

Fudbaler je ranije često viđan u društvu Sanje Vučić, pevačice grupe "Hurricane"

Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Anastasija Ražnatović pre mesec dana uplovila je u ljubavnu vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njih dvoje trenutno uživaju u Španiji.

Kako se navodi, oni su u romansi oko mesec dana, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Inače, fudbaler je ranije često viđan u društvu Sanje Vučić, pevačice grupe "Hurricane", dok je ona na Instagramu u par navrata objavljivala fotografije sa njim.

Upravo zbog toga njih dvoje dovedeni su tada u vezu, što je pevačica tada demnatovala i otkrila da su njih dvoje samo prijatelji.

Oni su ranije zajedno proslavili njegov odlazak na Mundijal, kao i njegov rođendan. Sanja je tada za Telegraf Jetset otkrila:

- Znam šta hoćeš da me pitaš. (smeh) To nije bila slika sa rođendana, nego od letos. Ja ove kikice imam već dve nedelje tako da se na slici vidi da nije bilo sada. Nije bilo slavljenja rođendana ali je bilo čestitke - misteriozna je bila Vučićeva.

Printskrin: Instagram/sanjalilwolf

- Ma to je stara priča za Nemanju, pominjalo se to već u jednoj emisiji. Nema tu ničega, ništa nisam videla i ne mogu da komentarišem (smeh). Mi smo stvarno drugari, znam i njegovog brata i sestru, tako da stvarno nema ničeg više - rekla je Sanja za medije pre nekoliko meseci.

Inače, kako pišu domaći mediji, Anastasija je pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog, srećni su i uživaju u ljubavi, dok oboje još uvek ne žele da se oglašavaju na temu njihove veze.

Video: Uraganki se raširila malo haljina, a snimljeno i ono ispod nje: Vreli kadrovi Sanje Vučić iz Egipta

(Telegraf.rs)