Brenin sin već mesecima u tajnoj vezi sa popularnom mladom glumicom?

Viktor je pre nekoliko meseci raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, a njegovo srce je osvojila Milica

Foto: ATA Images, Instagram/mtomasevic222

Brenin sin Viktor Živojinović je, navodno, već neko vreme u tajnoj vezi sa popularnom mladom glumicom Milicom Tomašević.

Naime, Viktor je pre nekoliko meseci raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković. Mediji su dugo verovali da je Lena Čolak osvojila Viktora, međutim ispostavilo se da je on već mesecima navodno u tajnoj vezi sa popularnom glumicom Milicom Tomašević.

- Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip - rekao je izvor za Svet.

Podsetimo, prošlog leta je poput bombe odjeknula vest da su Viktor Živojinović i Sandra Miljaković raskinuli. Kao razlog se navodilo to što je Brenin sin, navodno, s drugom devojkom razmenjivao poruke, koje je Sandra pronašla. Oni su nesuglasice demantovali, a Sandra je za i u izjavi za portal L&S i negirala raskid.

- Dovoljno je što sam preko Instagrama demantovala, iako to sada nikoga ne zanima, već samo klik na “pukla tikva”, poručila je Sandra tada.

Video: Brenina snajka sa Ivanom slavi razvod od Ša: Zapevala s Kijom, a pesma ima jasnu poruku muškarcima

(Telegraf.rs)