Tara Simov u problemu: Mora nazad u rijaliti kako bi otplatila dug, ima još jedan poseban zahtev

- U poslednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka - tvrdi izvor

Printskrin: Instagram/tarasimov

Nakon što je pre mesec dana diskvalifikovana iz Zadruge, Tara Simov sada je navodno u pregovorima sa produkcijom da se  vrati u rijaliti i to sve zbog duga od 50.000 evra.

Naime, zbog lomljenja inventara je izbačena iz rijalitija i kaženjena sa 50.000 evra, koje nema da ispalti. Zato pristaje da ponovo uđe uz obećanje da će se ponašati pristojno i ispunjavati zadatke koji će doneti gledanost.

Zato Tara na sve načine pokušava da se vrati u petu sezonu rijalitija “Zadruga“, kako bi kompenzovala dug od 50.000 evra koji ima prema Pinku.

- Tara želi ponovo da se vrati u rijaliti i ispravi sliku o sebi. Naime, bivša zadrugarka je svesna da ju je narod zavoleo tokom pete sezone i kaje se što je sebi dozvolila da svoje učešće u rijalitiju završi zbog repera Nenanada Aleksića Ša. To joj nikako nije trebalo. Samokontrola nikako nije bila na njenoj strani - priča Tarina bliska drugarica za “Super TV“, koja je želela da ostane anonimna.

- U poslednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka. Svesna je da kod sebe nema 50.000 evra i da je nemoguće da taj novac isplati na račun produkcije “Zadruge“. Ona pokušava da dogovori da joj se oprosti dug, a da uđe i tako ga isplati. Ona jedino što pokušava da dogovori jeste da ipak dobije pesmu, koja joj je bila obećana pre nego što je napravila čitav haos - ističe Tarina drugarica koja tvrdi da je dodatni razlog njenog ulaska i to što treba da snimi novu pesmu.

No, osim što bi se njen dug poništio, odnosno svojim učešćem isti otplatila, bivša zadrugarka ima još jednu želju.

- Postoji mogućnost da Tara uđe kako bi isplatila dug, a ako ostane duže da umesto honorara dobije pesmu i spot - poručuje drugarica, dok je Tara za “Super TV“ poručila da ima velike planove, ali da ne želi sve da otkriva.

Foto: Nikola Tomić

- Imam velike planove. Ne smem ništa da otkrivam. Jedva čekam da sve ugleda svetlost dana. Biću nova ja - ističe kratko Tara.

Tara je odlučila da određeno vreme provede u Makedoniji kod oca Gorana Simova.

- Kako bi se potpuno povukla, ali i izolovala od svega, Tara je odlučila da pobegne kod oca Gorana Simova. Bila je okružena kamerama 24 sata i sada je vreme da se posveti isključivo sebi i porodici. U Makedoniji ima svoj mir, prijatelje i mnogo je psihički rasterećenija nego kada vreme provodi u Beogradu. Mada ona u Srbiji i nema stan, ali svakako i otac misli da je bolje da mu je na oku - kaže drugarica.

Video: Novi snimci nervnog sloma Tare Simov: Žiletom sekla kosu, zadrugari je gledali u neverici

(Telegraf.rs)