Tanja Savić na Kopaoniku slavi rođendan: Otkrila s kim je dočekala ponoć i da li joj je Draško čestitao

- Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka - rekla je pevačica

Printskrin: Pink TV, ATA Images

Pevačica Tanja Savić danas slavi rođendan na Kopaoniku gde je sinoć nastupila u jednom klubu, a sada je otkrila da li joj je Draško Stanivuković čestitao rođendan, kao i šta je ona sebi poželela.

Kako je na početku razgovora za emisiju"Premijera vikend specijal" pevačica otkrila, donedavno nije ni znala da joj je menadžer ugovorio nastup za rođendan.

- Poželela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i volela bih da ništa ne radim tog dana - rekla je pevačica.

Otkrila je i kako su joj sinovi čestitali ovaj divan dan.

- Stvarno je bilo lepo, ja sam tu uvek za svoju publiku. Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi ''Danas nam je divan dan'', oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak - ispričala je Tanja i dodala:

- To se negde nagradi i vrati kao nešto najlepše, činim dobro kako bi mi se vratilo. Sve je karma. U poslednje vreme mnogo radim, ne mogu mnogo da se posvetim sinovima. Trudim se da kada sam sa njima, da im posvetim pažnju. U školi im je zaista prelepo, sada su se navikli, imaju društvo i simpatije. Mnogo mi se sviđa škola - kaže ona.

Printskrin: Pink TV

Kako se trenutno na Kopaoniku nalazi i gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, s kojim su Tanju često spajali, pevačica je otkrila da li joj je političar čestitao rođendan te i u kakvom su odnosu.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo - otkriva Savićeva.

Video: Tanja Savić stigla na Kopaonik: S njom je i jedan mladić, ali nije ono što mislite

(Telegraf.rs)