Marija o zabrani da se u Zvezdama Granda izvode Balaševićeve pesme: Olivera je tražila...

- Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog - rekla je pevačica

Pop zvezda Marija Šerifović progovorila je o zabrani da se u Zvezdama Granda izvode pesme pokojnog muzičara Đorđa Balaševića, a dotakla se i pobednice "Pesme za Evroviziju" Konstrakte.

Marija je otkrila šta je udovica Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, tražila tokom jedne sezone takmičenja Zvezde Granda.

- Ima problema, to se kod Đoleta dešavalo. Meni se dešavalo kad je Mahir izvodio pesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i pre, ali se, iz nekog razloga, supruga njegova javila i tražila da snimci budu obrisani, insistirala - rekla je Marija.

- Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog. Tad sam ja jedino imala problem tog tipa - dodala je Šerifovićeva.

Marija se dotakla pesme koja će Srbiju u maju predstavljati na "Evroviziji" u Italiji.

- Srbija i te kako kad želi može da glasa u bilo kom takmičenju. Konstraktina pobeda me nije iznenadila. Imam zdravstvenu knjižicu, hvala na pitanju (smeh) - istakla je Šerifovićeva.

- Ne znam Konstraktu, ali ću navijati zdušno. Mislim da će oni proći dobro na "Evroviziji". Zorja je ostvarila odličan uspeh, to joj je poruka da ono što radi radi dobro - zaključila je Marija.

Video: Marija Šerifović: Ako me Konstrakta pozove neću ići sa njom u Torino, a evo i zašto

(Telegarf.rs)