Neda Ukraden otkrila zašto Konstrakti nije dala nijedan bod: "Zaslužila je 12, ali..."

Neda je predstavnici Srbije već predvidela visoki plasman u Torinu

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Neda Ukraden bila je predsednica žirija manifestacije "Pesma za Evroviziju '22", a sada je otkrila i zašto je Konstrakti i njenoj pobedničkoj numeri dala nula bodova.

Naime, kako je Neda rekla, Konstrakti samo iz jednog razloga nije dala bodove iako je oduševljena umetnicom.

- Zato što je Konstrakta zaslužila 12, a nisam joj dala 12 jer sam htela da nagradim druge pesme da pohvalim trud, pa je bolje da joj ne dam nijedan bod ako već ne mogu 12 - rekla je tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva i dodala:

Neda je predstavnici Srbije već predvidela visoki plasman u Torinu.

- Ovo mi se sviđa jer je pobedila pamet, ovde ima mnogo inteligencije. Ono što se meni dopalo je što će ovo biti nešto potpuno drugačije i ako ne bude političkog glasanja u korist Ukrajine, predviđam visok plasman ovoj pesmi - dodala je.

- Ja sam neko ko ceni trud oko nastupa, meni je zasmetalo što se u finalu nisu našle pesme kao što je pesma Dušana Svilara, ali to nije bitno. Bitno je da je izabrana ne samo fantastična priča, nego i muzička. Ne samo što je zaslužila pobedu, nego mislim da će se odlično plasirati u Italiji - rekal je Neda i dodala:

- Svi su zaslužili po jedan bod, svi su dobro pevali osim nekoliko izuzetaka. Izvinjavam se svima što misle da se sada predomišljam. Nema recepta za pobedu, jer da ima, sve zemlje bi radile po istoj recepturi - zaključila je.

Video: Neda se pojavila na svadbi najvećeg fana: Zbog pevačicinog govora svi su plakali

(Telegraf.rs)