Bogoljub Karić objavio video sa unučićima, pa otkrio zbog čega je došao na ideju da izmeni krštenicu

- Našim unucima Petru i Bogoljubu je zanimljivo kada se igraju sa svojom braćom i sestrama, ali kad to radi sa bakom i dekom onda je to nama pravo uživanje - napisao je Karić

Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić objavio je na svom Fejsbuk profilu video na kojem se može videti kako se posle napornog dana igra sa unučićima.

Karić je za svoje prijatelje na mrežama imao važnu poruku, a otkrio je i zbog čega je došao na ideju da izmeni svoju krštenicu.

- Dragi moji, kada sam došao na ideju o izmeni krštenice, kao o jednom realnom stavu, prvenstveno sam mislio na ljude sa ogromnom energijim koji mogu sve što mogu i oni mlađi deceniju-dve - započeo je Karić i dodao:

- Kada dodjem sa puta ili sastanaka, još uvek imam energije da nastavim sa unucima da se družimo, igramo, nešto novo naučimo,ali i spremimo obrok za sve.

- Našim unucima Petru i Bogoljubu je zanimljivo kada se igraju sa svojom braćom i sestrama, ali kad to radi sa bakom i dekom onda je to nama pravo uživanje...hiljadu pitanja i hiljadu zašto i kako.

- Ja i Mara možda, zbog velikih obaveza i poslova širom sveta, nismo mogli da se posvetimo svojoj deci, onako kako smo to želeli. Nismo uspevali da zajedno prolazimo sve faze njihovog odrastanja,ma koliko se trudili. Ali sada je prilika da to doživimo sa svojim unucima, da uživamo u prvim koracima, prvim izgovorenim rečima...I kroz to druženje, shvatamo koliko se nove generacije u svim aspektima menjaju, koliko možemo mi od dece da naučimo, to je posebno i veoma važno iskustvo.

- Dragi moji, nadragocenije nasleđuje koje ćemo za sobom ostaviti su naša deca, njihovo znanje i sposobnosti, njihovo vaspitanje i ljudskost, njihova želja i nastojanje da budu dobri i kvalitetni ljudi. Sva ostala ulaganja i investiranja u materijale stvari su daleko ispod onog što je neprocenjivo, a to je ulaganje u porodicu sa velikom ljubavlju. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - završava biznismen.

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)