Dalilina venčana kuma iznela šok detalje: Bila je gola i bosa, davala sam joj novac

- Slala sam im poklone, materijalne stvari, ali sam i bila podrška njima kao paru - rekla je Dalilina kuma

Foto: Telegraf.rs

Gordana Vasić, venčana kuma aktuelnih rijaliti učesnika Dalile i Dejana Dragojevića govorila je o braku ovog rijaliti para.

Ona je rešila da stavi tačku na nagađanja, pa je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu. Otkrila je da je Dalili i Dejanu bila fan, ali onda je postala njihova venčana kuma.

Gordana kaže da nije očekivala da će je oni uzeti za kumu, pa su je jedne subote pozvali na venčanje koje je održano u ponedeljak.

- Razočarana sam njihovim ponašanjem u rijalitiju. Mislim da se kod nas kumstvo shvata kao nešto posebno, ali sam ostala iznenađena kada me je Dalila pozvala da joj budem kuma. Ja sam bila njen fan i podrška u svakom smislu te reči. Slala sam im poklone, materijalne stvari, ali sam i bila podrška njima kao paru - počela je Gordana za Hajp televiziju.

Gordana ističe da je ona sa još dve administratorke bila apsolutna podrška i da je uvek ispunjavala sve Daliline želje i prohteve.

- Ona je faktički ovde došla gola i bosa. Ne mogu da kažem da mi je lično tražila novac, ali se u rijalitiju obraćala svojim fanovima i tražila da joj pošalju stvari i sve što treba. Ja sam negde svake nedelje slala od pet do osam hiljada dinara, ne mogu da kažem koliko je to tačno novca ukupno, ali je sigurno velika suma - kaže ona.

Ono što je Gordana rekla, a što je izazvalo veliku pažnju, jeste priča kako su se Dalila i Dejan verili u rijalitiju.

- Kada su oni stupili u vezu onda smo im slale zajedničke poklone. Onda je došlo vreme za veridbu, znali smo da oni nemaju novca da kupe prsten. Mi smo u okviru te grupe skupljali novac i kupili verenički prsten koji je Dejan poklonio Dalili - dodaje Gordana Vasić.

Video: Smuvali se! Dejan završio u krevetu sa zadrugarkom: Ona legla preko njega, pa se ljubili bez pauze

(Telegraf.rs)