Kad može Kim, može i Kija: Kockareva hoće da upiše Pravni fakultet, ovo je razlog

- Dosta sam uz najboljeg druga naučila o pravu. Volim i politiku, psihologiju, ali i produkciju - odgovorila je Kija

Foto: Profimedia/Backgrid USA, ATA Images

Pevačica i pobednica prve Zadruge Kristina Kija Kockar otkrila je pratiocima na društvenim mrežama jedan detalj iz privatnog života.

Naime, ona je odgovarala na pitanja na Instagramu i priznala koji fakultet bi upisala.

- Pravni... Što i nameravam ali čekam da prestane ova "online" nastava jer mi je to potpuno glupo - rekla je Kija.

- Što baš Pravni fakultet - pitali su Kiju.

- To me je uvek zanimalo. Nisam upisala jer sam znala da moram da ostanem u Srbiji. Zato sam otišla u hotelijerstvo i to me je odvelo na prelepa mesta bas u pravom trenutku (za one koji su mi postavili pitanje za faks - ovo je odgovor). Dosta sam uz najboljeg druga naučila o pravu. Volim i politiku, psihologiju, ali i produkciju - odgovorila je Kija.

Nakon Kijinih odgovora, fanovi su odmah počeli da komentarišu:

"Kad može Kim, može i Kija", "Bravo, svaka čast", "Obrazovanja nikad dosta"...

Kim položila pravosudni ispit iz četvrtog pokušaja

Rijaliti-zvezda Kim Kardašijan šokirala je svet kada je odlučila da upiše Pravni fakultet, a u decembru 2021. godine obavestila je fanove da je za korak bliža ostvarenju sna da postane advokatica, pošto je položila važan ispit na Pravnom fakultetu iz četvrtog pokušaja.

Ova 41-godišnja rijaliti zvezda i poslovna žena saopštila je novost preko društvenih mreža, a obožavaocima je poručila da nikada ne odustaju od sopstvenih ciljeva.

- O moj Bože, položila sam pravosudni ispit. Neizmerno sam ponosna na ženu koju vidim u ogledalu. Za sve koji ne znaju, moj put na Pravnom fakultetu nije bio nimalo lagan - objasnila je Kim.

Podsetimo, Kristina Kija Kockar je završila gimnaziju u Zrenjinu, a potom Visoku hotelijersku školu u Beogradu, na šta je veoma ponosna. Godinama je radila kao stjuardesa, sada je u pevačkim vodama, a više puta je istakla da bi se, ukoliko ne uspe kao pevačica, rado bavi nekim poslom koji je vezan za njenu struku.

Video: Kija istetovirala čuvenu repliku iz Prijatelja na intimnom delu tela, pa u lajvu pokazala previše

(Telegraf.rs)