Boban Rajović u Hramu Svetog Save za Božić poželeo: Želja mi je da Novak osvoji Australiju

- Prva vest koju želim da pročitam to je da Novaka Đokovića puste i da Novak pobedi ne samo što se tiče trenutnog stanja nego da uđe na teren i da ih pobedi i pokaže ono što jeste - da je najbolji - rekao je on

Pevač Boban Rajović prisustvovao je sa sinom Andrijom i ćerkom Anđelom ponoćnoj liturgiji u  Hramu Svetog Save. Nešto pre ponoći objavio je novu, ljubavnu pesmu, pod nazivom "Božićna" za koju je rekao da je poklon njegovoj publici.

Ekipa Telegraf Jetseta prva je čestitala Bobanu Božić u ponoć. On nam je otkrio svoje želje pa je tako istakao da mu je jedna od većih želja, pored zdravlja, sreće i ljubavi da Novak Đoković osvoji Australian Open.

- Prva čestitka od vas i ništa nije slučajno. Očekujem da budu sve radosne vesti kod vas u medijima u ovoj godini. U svakom slučaju neka vam je na zdravlje ovaj praznik.

  • Koju srećnu vest prvu priželjkuješ da proćitaš u medijima u ovoj godini. Šta bi te obradovalo?

- Prva vest koju želim da pročitam to je da Novaka Đokovića puste i da Novak pobedi ne samo što se tiče trenutnog stanja nego da uđe na teren i da ih pobedi i pokaže ono što jeste - da je najbolji. To je nešto što me je okupiralo, poštujem mnogo tog čoveka. Inače, naravno, porodica. Ona je na okupu, ćerka Ivana nije tu, supruga Gaga je nešto bolesna, ali Andrija, Anđela i ja smo večeras u Hramu, došli smo da se pomolimo Bogu i da se Andrija pričesti.

  • Kako izgleda Božićni ručak u domu Rajovića?

- Kao i svake godine uz jelku, ručak. Kod mene u životu je sve spontano i uvek bude tako najbolje. Najvažnije mi je da smo svi na okupu. Volim da siđem dole u moj kutak, to je u podrumu, da upalim kamin i da osetim pravo praznično raspoloženje. Malo mi je žao što mi ćerka nije tu, otac i majka su mi u Podgorici i ja bih vrlo rado otišao u Podgoricu da ih posetim. Malo sam se zakačio sa sinom koji mi je rekao "tata sutra moramo svi da budemo zajedno". Ja sam mu rekao: "Ali tata ima tatu i ja bih voleo da budem kod mog tate i majke", ali dobro, stići ćemo sve Bože zdravlje.

  • Planirate li neki odmor, skijanje?

- Biće verovatno neki odmor, imaću, nadam se dosta posla. U nekim državama još može da se radi. Izbacio sam pesmu tačno dva sata pred Božić. Prava Božićna pesma, balada. Naslov  pesme je "Božićna". Prava jedna ljubavna balada a u stvari Božićna balada. Uvek mi je bio san da objavim takvu pesmu i mislim da nije mogao bolji trenutak da bude za nju.

(Telegraf.rs)