Sloba ne želi da čuje za Lunu i rijaliti: Ako me iko pita išta o Zadruzi prekinuću intervju

Pevaču je "preko glave" dešavanja od pre četiri godine

Printskrin: YouTube/Zvezde Granda Specijal, Nikola Tomić

Pevač Sloba Radanović pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije, a tada je pobesneo i zapretio da će prekinuti intervju.

Niame, Sloba se iznervirao zbog pitanja vezanog za njegovu prevaru u Zadruzi kada je tadašnju suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani.

- Ako me iko pita išta više o Zadruzi prekinuću intervju. Šta je bilo videli ste svi, ne želim da se vraćam na to. Ovo su sad neke vedrije teme i ako me još neko pita o Zadruzi, prekinuću intervju - rekao je pevač a onda objasnio i zbog čega ne želi da pominje te stvari:

- Zato što je to bilo! Ok, pitajte me o rijalitiju koji se dešava danas ali to što je bilo pre četiri godine, to je bilo i ja se ne vraćam na to. Ne mogu da vam zamerim ali mogu da ne odgovorim na neko pitanje, a ako već vidite da eskiviram neku temu, nemojte da insistirate - zaključio je besan pevač, piše Kurir.

Podsetimo, pre četiri godine pevač je pred kamerama prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a onda se supruga pojavila i pokazala mu da više ne može da računa na nju, pa i odnela ponudu u toj sezoni rijalitija. Međutim, Sloba koji danas uživa u dugoj vezi sa verenicom Jelenom, očigledno želi da zaboravi taj deo života.

Video: Sloba o neprijatnosti na nastupu: Druže, evo ti 10.000, samo mi se skloni

(Telegraf.rs)