Evo kako se Devito ponaša kad šeta bez fantomke i niko ga ne prepoznaje

Malo ko zna njegov pravi identitet a publika je od njegovog pojavljivanja željno iščekivala da vidi Devitovo lice bez maske

Printskrin: Youtube/devito anonymo

David Ljubenović koji se u javnosti predstavlja kao Devito je od početka svoje nosio je fantomku, te je na taj način sakrivao lice.

Reperovo lice gotovo je nemoguće videti, budući da se sa maskom pojavljuje u spotovima, emisijama, na nastupima kao i na svm javnim događajima.

Malo ko zna njegov pravi identitet a publika je od njegovog pojavljivanja željno iščekivala da vidi Devitovo lice bez maske.

Ekipa "Paparaco lova" uhvalitla je repera bez fantomke na glavi.

Oni su Devita uslikali kada se sa Voždovca, gde živi, uputio ka gradu, a očekivano, usred belog dana, i van scene, nije nosio fantomku.

Na društvenim mrežama su se odmah oglasili brojni fanovi oduševljeni njegovim izgledom "Devito je jako lep ne znam zašto se skriva", "Dočekali smo da vidimo Devita bez fantomke, šteta što nismo ranije", "Vau super izgleda", glasili su neki od komentara.

I dok bi ga mnogi, zasigurno, saletali da je na glavi imao fantomku, ovako je mogao lagano da šeta ulicom, da jede sendvič pored kola i da baš niko ne obrati pažnju na njega.

Podsetimo, Telegraf Jetset prvi je pre izvesnog vremena pisao o Devitovom pravom identitetu, kao i kako izgleda bez maski na licu.

Video: Bahacenje u Rumi usred obaranja rekorda u broju zarazenih

(Telegraf.rs)