Čarolija na 5. rođendanu ćerkice Tamare Dragičević i Petra Benčine, ponosna mama snimila svaki detalj

Važe za jedan od skladnijih parova na našoj glumačkoj sceni kruna te ljubavi su upravo njihova deca

Tamara i Petar / Foto: Nikola Tomić

Ćerka mladog glumačkog para Tamare Dragičević i Petra Benčine napunila je pet godina, tim povodom glumci su organizovali proslava rođendana u jednoj dečijoj igraonici.

Ponosni roditelji nisu se trudili da sakriju ushićenje kada je njihova princeza Staša stigla na svet pre pet godina. Mala devojčica osvojila je srca roditelja iste sekunde kada se rodila, tako da se ponosni roditelji uvek trude da mezimici ugađaju i da uživa u svakom trenutku bezbrižnog detinjstva.

Pored Staše Benčine, Tamara i Petar imaju i dvogodišnjeg sina Lazara. Njih četvoro čine jednu skladnu porodicu i ističu da uvek funkcionišu kao tim.

Starijoj naslednici priredili su luksuzno slavlje koje je posebno bilo interesantno i prilagođeno mališanima. Presrećna i ponosna mama na društvenim mrežama podelila je najslađe fotografije i trenutke sa slavljenicom koje su itekako dirnule njene pratioce.

Mladi roditelji se nisu odvajali od dece, dok je mezimica Staša imala unikatnu haljinicu ukrašenu izvezanim cvetićima. Za stajling njihove miljenice bila je zadužena mama Tamara, koja je za sebe i ovu specijalnu priliku izabrala šarenu kreaciju.

Petar i Tamara pazili su na svaki detalj ove proslave, od samog prostora do animacija za decu. Staša i Lazar na licima su imali crteže koji su ih posebno obradovali. Nema sumnje da će ćerka Petra Benčine i Tamare Dragičević pamtiti ovo spektakularno iznenađenje koje su joj priredili roditelji, pogotovo tortu na kojoj su bili iscrtani motivi "Sto i jednog dalmatinca".

Video: Petar Benčina pokazao šta se dešava iza zavese: Evo šta rade glumci 5 minuta pred predstavu

(Telegraf.rs)