Majin otac opet zgražava izjavama o njenim oblinama: "Ona je i za veće grudi!"

- Maja je baš prelepa, sve je to uradila lepo... - rekao je Majin otac o njenim grudima

Maja i Taki Marinković Foto: Nikola Tomić

Radomir Taki Marinković zgrozio je javnost svojom izjavom o grudima svoje ćerke Maje Marinković, koja je po ulasku u Belu kuću odmah pred kamerama pokazala obnažene grudi koje je pre ulaska uradila i povećala. 

- Videli smo svi. Maja je baš prelepa, sve je to uradila lepo... mada malo je previše za moj ukus, ali Maja je i za veće - rekao je Taki, a zatim otkrio da li misli daće njegova ćerka uspreti da "otme" Cara od Dalile.

- Čim su se oni za mesec dana toliko puta raskidali i pomirili se mislim da oni već sada igraju igru. Dalila je spustila sebe na niske grane. Znam kako se sada osećaju njeni roditelji, ja sam bio u njihovoj situaciji. Ali ja mislim da od tog posla nema ništa - rekao je Majin otac koji smatra da je Filip i dalje zaljubljen u njegovu ćerku, te otkrioo da misli da će doći do fizićkog obračuna između Dalile i Marinkovićeve.

- Da! Videli ste sinoć da se Dalila smirila, da nema više da mafijaši po kući, da preti. Car je mnogo uticao na nju, mnogo je spustio. Izgubila je kredibilitet da bi imala pravo nekog da komentariše. Ali, ona je stari rijaliti igrač, drska je, zna gde se nalazi. Pokušava da se isčupa iz tog mulja, ali videćemo kako će se odvijati dalje situacija - ispričao je on.

Taki je zatim otkrio zašto je Maja kupila parfem Dejanu Dragojeviću i da li smatra da će njih dvoje zavriti zajedno.

- Ona je isti parfem kupila Caru za rođendan, ali ga je Dalila polupala. Maja je zato rekla: "E, sada ću isti da kupim i Dejanu. Ne verujem da će Maja smuvati Dejana. On je fin dečko, lepo izgleda, ali ne verujem da će se tu išta desiti. Mada ja ništa ne bih imala protiv toga. Postoji mogućnost da se on zaljubi u nju. Videli smo svi da je ostao muk kada se ona prošetala kroz kuću - rekao je Taki za Informer.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)