Milica Dabović sinu rekla tužnu istinu o ocu: Zbog detetove reakcije počela je da plače

- Slažem se da je bolje da Stefan nema oca nego da ima takvog. Sve te stvari su dovele do toga da presečem u životu i da mu više ne opraštam - rekla je ona

Printskrin: Telegraf

Bivša košarkašica Milica Dabović je samohrana majka sina Stefana koji će u decembru ove godine napuniti četiri godine, te je donela odluku da mu kaže istinu o ocu.

- Baš sam se plašila tog momenta. Dete me je pitalo: "Mama, gde mi je tata?". Nije mi bilo svejedno. Nisam znala šta da mu kažem, a onda sam mu polako rekla istinu, a to je da njegov tata ne postoji, da nema oca, da je on napravio nešto loše njemu i meni - rekla je Milica.

- On mi je na to rekao: "Mama, kad porastem ja ću da ga bijem!". Rasplakala sam se u tom trenutku. Rekla sam mu: "Mama će da ga bije, sine, ne brini ništa!". Neko me je savetovao da mu ne kažem ništa o tome, a neko da mu kažem istinu - ispričala je ona.

- Ni sama nisam znala šta da radim po tom pitanju i samo je sve izašlo iz mene u tom momentu kada je došlo to pitanje koje nisam očekivala. Njegov otac je unesrećio mene i njega, iako on nije bio svestan toga, ali kada ti neko uzme sve što si stvorio, sve je to još teže - rekla je Dabovićeva.

- Slažem se da je bolje da Stefan nema oca nego da ima takvog. Sve te stvari su dovele do toga da presečem u životu i da mu više ne opraštam. Ako njemu nije stalo do deteta, kome će biti?! - dodala je Milica u emsiji "Premijera - Vikend Specijal".

Podsetimo, Milicu je, prema njenim rečima, prevario bivši partner i uzeo joj novac, a kada je sve saznala ostavila ga je i sada se sama brine o detetu.

- Jednostavno nisam imala sreće, nisam znala da procenim čoveka. Nisam znala da je ovaj drugi gori od prvog tri puta. Najgori su za mene silovatelji, ubice, a treća vrsta - ljudi koji ukradu detetov hleb. Stalno sam išla autobusom i tokom trudnoće. U jednom trenutku je insistirao da dođe ispred tržnog centra u kojem smo bili, što ja nisam htela jer nismo bili u dobrim odnosima - ispričala je ona ranije.

- Tražio me, molio da mu oprostim. U tom trenutku se pojavio, ukrcao nas u kola, stavio kolica pozadi u gepek. Ta kolica sam dobila pet dana pred porođaj od drugarica, jer nisam imala novac da ih kupim i nikada više ih nisam videla. Odvezao ih je u gepeku. Ukrao je detetova kolica - rekla je tada Milica i dodala:

- Kolica sina je prodao za 500 evra kad ja nisam imala hleba da jedem, a pomagali su mi porodica i prijatelji. Svaki put je pričao da će vratiti njih i sve ostalo pokradeno: telefone, zlato, pare i sve ostalo. Obećavao mi je i tražio da vidi dete, ja sam mu dozvoljavala, jer valjda ta nada umire poslednja. Mislila sam da će ga dete promeniti, ne znavši da on već ima jedno.

Video: Genijalne reakcije Milice Dabović u emisiji ILI ILI

(Telegraf.rs)