Karleuša otkrila zašto je odlučila da peva besplatno ispred Skupštine za doček 2022.

Jelena, baš kao i njene koleginice, Marija Šerifović i Sara Jovanović, neće imati honorar u novogodišnjoj noći

Pop zvezda Jelena Karleuša nastupiće ispred Skupštine za doček 2022. godine, kao i njene koleginice Marija Šerifović i Sara Jovanović, a svi izvođači pevaće u novogodišnjoj noći besplatno.

Karleuša je otkrila zašto je odlučila da ispred Skupštine peva bez honorara, a zatim najavila sprektakl, kako je rekla, najbolji u njenoj karijeri.

- Velika čast je pevati ispred Skupštine mog grada, stvarno bi bilo apsurdno naplatiti nešto što treba da bude ponos svakog umetnika i izvođača, neka ovo bude simboličan poklon i simboličan poziv da nam krene bolje posle dve godine stagnacija zbog korone, i moje brnše, i ove industrije, ovog grada, i ove zemlje, da se ovo prosto ne naplaćuje nego da se radi srcem - rekla je Jelena.

- Nema honorara, ali će se grad potruditi da ja u teničkom smislu dobijem ono što želim, da mogu da izvedem koncert koji će izgledati kao koncert na Tajms skveru, u Njujorku, mislim da treba sa pravom da očekujete možda i nešto najbolje u mojoj karijeri, skoro 30 godina radim ovaj posao, niko me do sada nije pozvao i uvažio, hvala Goranu Vesiću koji je to učinio i što ću, kao Beograđanka, pevati ispred mog grada - rekla je pop zvezda, koja će nakon Skupštine pevati u jednom beogradskom klubu.

Na pitanje da li možemo da očekujemo da se ona i Marija na bini poljube kao Britni Spirs i Madona svojevremeno, Jelena je odgovorila:

- Ne znam ko bi tu bio Britni, a ko Madona, Marija i ja ćemo se sigurno izljjubiti, zajedno sa Sarom i svima koji budu na sceni. To je trebalo da bude trik pitanje, ali meni je sasvim nomralno da se ljubim sa Marijom.

Jelena je istakla da će njene naslednice Atina i Nika prisustvovati njenom sprektaklu za Novu Godinu, kao i to da bi njen suprug, fudbaler Duško Tošić, u novogodišnjoj noći trebalo da bude sa njima.

Pogledajte fotografije Jelene Karleuše:

Video: Karleušin brutalan stajling: Mrežaste čarape, minjak koji jedva pokriva, bunda i cipele od 128.000

(Telegarf.rs)