Svi komentarišu da Dalila i Biljana neverovatno liče: "Kao da su majka i ćerka"

Na mrežama komentari o Dalilinoj i Biljaninoj sličnosti su hit

Foto-montaža: TV Pink

Gostovanje Biljane Dragojević, majke Dejana Dragojevića, u emsiji na televiziji Pink, privuklo je veliku pažnju gledalaca, a bilo je onih i koji su primetili njenu sličnost sa Dalilom Dragojević.

Biljana je pričala o svom sinu koji preživljava težak period jer ga je supruga Dalila ostavila u rijalitiiju i sada je u ljubavi sa ljubavnikom Filipom Carom.

Međutim, uprkos ovoj teškoj temi o kojoj je Biljana govorila, mnogi su komentarisali da Dalila mnogo podseća na Biljanu, pa čak više od Dejana koji joj je sin

"Mama ista Dalila, samo 15 godina starija", "Dejanova majka likom ista Dalila, prepostavljam da će joj se sada vratiti", "Više od Dejana liči Dalila na Biljanu", "Kao da su majka i ćerka, samo su neki od komentara na Tviteru, Jutjubu i Instagramu.

Podsetimo, Biljana je detaljno govorila o razlozima zbog kojih ne razgovara sa sinom i Dalilom, a u jednom trenutku i zaplakala u studiju kada je čula kako Dejan o njoj govori.

- Ja slušam i ne verujem, svi su šokirani. Ovo poređenje je više nego strašno, šta je sa porodicom do njegove 20. godine. Poredi mene i Dalilu, spreman je da joj oprosti. Ja ću ga čekati, on to zna - rekla je Biljana tada u emsiji kroz suze.

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)