Ljiljana priznaje da teško živi sa ćerkicom koju je rodila u 53. godini: "Snalazimo se..."

- Devojčica je sjajno kao i sva deca divno je biti pored nje i njenih vršnjaka - rekla je Ljiljana

Printskrin: Facebook/prakticnazena

Glumica Ljiljana Jakšić kaže da se nosi sa svim životnim nedaćama tako što vredno i marljivo radi kako bi sebi i svojoj ćerki obezbedila sve što može u životu.

Ljiljana, koja je dobil aprvo dete u šestoj deceniji, poziva da svi koji žele da joj pomognu dođu na predstave koje ona igra.

- Počela sam polako da radim, i ovom prilikom pozivam sve zainteresovane ljude da dođu i pogledaju predstave koje radim u kući Đure Jakšića u novembru uz sve propisane mere. Igra se od devetnaest časova, komad koji se zove "Skadarlijka", po tekstu Isidore Bjelice - rekla je ona.

- I takođe pozivam u muzej "Vuka i Dositeja", gde igram jednom mesečno predstavu "Moj otac Vuk Karadžić". Ovog meseca u nedelju. Dakle u podne. To će mi biti najveća radost da moja publika dođe - poručila je glumica, pa se osvrnula na težak period dok nije bilo posla za vreme pandemije korona virusa.

- Inače svi umetnici su se teško nosili sa tom situacijom, pa i ja. Glumcu je najgore kada ne radi - tvrdi Ljiljana.

Na pitanje da li sada može da živi od svog rada Ljilja kaže:

- Snalazimo se! Moje dete ne prima dečiji dodatak, jer prelazim tu osnovicu da bih imala pravo na to. Dakle, moja primanja su iznad toga.

Ljudi iz cele Srbije su se javljali i imali želju da pomognu umetnici.

- Meni je to samo potvrda da smo dobri ljudi. I svaki takav gest, me podseti da i ja to isto uradim kad god mogu - rekla je Ljiljana za Kurir.

Video: Mirjana Karanović o monodrami Petrijin venac: Odjednom su mi se vratili akcenti sa snimanja filma

(Telegraf.rs)