Bogoljub Karić i Haris Džinović zajedno i pevaju i kuvaju

"Uz muziku, pesmu i dobre prijatelje život je mnogo lepši"

Naš biznismen Bogoljub Karić odlično se snalazi i u kuhinji - zajedno sa našim pevačem Harisom Džinovićem spremao je ručak! A posle dobre hrane, svi su zapevali.

Kako su Karići proveli dan sa čuvenim Harisom, koje pesme su pevali i kako izgleda druženje od srca, pogledajte u videu koji je objavio Bogoljub Karić.

- Uz muziku, pesmu i dobre prijatelje život je mnogo lepši i sve brige su u drugom planu. Kada imate oko sebe ljude iz porodice ili među prijateljima koje je Bog obdario sa bezbroj talenata, znanja i veština, onda se čovek oseća privilegovano i srećno. Posebna je priča kada se okupe prijatelji koji vole i znaju da kuvaju onda je to doživljaj za pamćenje - napisao je Karić.

- Mogu vam reći da specijaliteti, koje je naš prijatelj Haris Džinović spremio uz našu malu pomoć, je nešto izvanredno, pa slobodno može da stane rame uz rame sa svetskim kuvarima.

- Nije ni čudo kada je bio dugi niz godina ugostitelj u Parizu ali kad se to radi iz ljubavi onda je to poseban doživljaj. A sada, poslušajte i uživajte u predivnim glasovima Harisa Dzinovića i moje Mare. Od starih kosovskih pesama do svetskih hitova nižu se melodije dok ćutimo, a misli lutaju od Kosova, preko Rusije, Italije, Španije pa dalje po svetu... Ovakvi momenti se dugo pamte.

Video: Bogata srpska naslednica se porodila u Dubaiju: Rodio se Bogoljub Džunior Karić!

(Telegraf.rs)