Kija: Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka! Luna: Šta god da kažem biće pogrešno

Đoganijeva navodno izbacuje album u isto vreme kada i Kija svoj

Foto: ATA Images

Pevačica Kija Kockar nedavno je pred medijima je nedavno prokomantarisala to što će Luna Đogani izdati album, a sada je i Luna odgovorila na to.

Iako je od "Zadruge 1", u kojoj je pevač Sloba Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju sa Lunom, prošlo tri godine, a o njihovom rivalitetu ni danas ne prestaje da se priča.

- Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto ni na čiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina - rekla je pre nekoliko dana Kija.

Luna je, nakon što je čula Kijinu izjavu, upitana da prokomentariše njene reči.

- Čula sam šta je rekla. Ja ću poslednji put da pričam na temu nje i više neću, baš zato što je ona na takav način prokomentarisala. Šta god da kažem biće pogrešno i mnogo mi je žao što ljudi uvek gledaju loše u svemu. Oni se uvek vraćaju na loše, hoće da vide loše i misle da je sve loše oko njih. Krivo mi je zbog toga i ne želim više uopšte da se vraćam na tu priču. Baš sam želela da kažem zaista kako se osećam, a opet je ispalo totalno pogrešno - rekla je Luna ovim povodom za SrbijaDanas.

Podsetimo, po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2" Luna je otpočela svoju muzičku karijeru. Njena prva pesma "Deveti krug" izašla je 15. avgusta 2019. godine, skoro mesec dana po završetku "Zadruge 2".

Luna je rekla da je ta pesma posvećena njenom učešću u "Zadruzi 1" i "paklu" koji je preživela u svojoj ljubavnoj vezi sa Slobom. Autobiografska pesma Lune Đogani je projekat u koji je uloženo mnogo novca.

(Telegraf.rs)