Irina Vukotić: Nadam se da ćemo uskoro dostići stepen vakcinacije kao Danska ili Italija

Voditeljka je preležala korona virus, te se osvrnula na celokupnu situaciju sa panedemijom

Printskrin: TV Pink

Voditeljka Irina Vukotić uskoro slavi 20 godina rada pred kamerama, a sada je otkrila šta bi se prisetila perioda iza nje, a dotakla se i trenutno situacije u vezi sa pandemijom. 

Naime, voditeljka se prisetila svojih početaka, ali i nekada veoma popularne emisije "Sve za ljubav", te je pomenula i ljubav, ali i svoju ćerku Iskru.

- Radila sam “Sve za ljubav” sa Milanom Kalinićem i to je divno iskustvo. Igrom slučaja i njegova supruga Sandra, a i ja smo zatrudnele u istom periodu. Pre toga zatrudnela je Sanja Marinković ali i devojke koje su radile priloge: Dušica Jakovljević i Baya Namkosse, tako da je to bio pravi bebi bum i u pravom smislu “Sve za ljubav”, tako da je moja Iskra još u stomaku učestvovala u toj emisiji koju sam vodila do osmog meseca trudnoće. Znam da sam rekla da nađu zamenu ako ne misle da se porodim pred kamerama. Posebno iskustvo su prilozi na terenu koje sam radila i ta količina emocija prilikom spajanja porodica kad često nisam mogla suze da sakrijem. Ljubav veruje u mene, ne samo ja u ljubav, šta je svet bez ljubavi. Pa najbolji smo kada volimo, tada pomeramo stene, tada isijavamo radost... Skoro me je ćerka pitala kako se čovek oseća kad se zaljubi. I ja joj opisujem i između ostalog kažem: “Ma tad si i za školu manje zainteresovana jer samo ti je on u glavi”, a ona mi odgovori: “Pa ja ni sada nisam mnogo za školu zaintesovana”. Ah taj pubertet.

Voditeljka je preležala korona virus, te se osvrnula na celokupnu situaciju sa panedemijom, a dotakla se i vakcinacije.

- Mislim da svi živimo u nekoj vrsti nemira već godinu i po dana. Izgubili smo mnogo dragih ljudi, mnogo vrsnih umetnika, ne viđamo se međusobno koliko bismo želeli, ali iz ove situacije se i da naučiti ponešto, a to je da ništa ne podrazumevamo, da ne grickamo kao miš dane i da “široko žvaćemo vazduh”, što bi rekao Mika Antić. Da se volimo i to pokazujemo otvoreno i da onog ko nas usreći, usrećimo još više.

- Simptomi jesu bili blagi i sigurna sam da je tome doprinela vakcina. Nadam se da ćemo uskoro dostići stepen vakcinacije kao Danska ili Italija koje su dokaz da broj vakcinisanih utiče na manji broj zaraženih i preminulih - rekla je Irina za Blic.

(Telegraf.rs)