Jovana Jeremić žestoko uzvratila na izjave Biljane Obradović: Ona pripada kalibru estradnih mrtvaka!

Biljana je dala sveden komentar na Jovanu, ali je Jeremićeva prilično oštro reagovala

Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, "potkačila" je višedecenijski poznato TV lice Biljanu Obradović.

Naime, Biljana je prva upitana da prokomentariše Jovanu, na šta je, između ostalog, rekla da ona gradi karijeru na skandalima, te da je "shvatila kako mediji funkcionišu".

Jovana je nakon ovoga uzvratila rekavši da Obradovićeva pripada kalibru estradnih mrtvaka i da ne želi da je sa te pozicije diže i vraća.

- Ne bih komentarisala Biljanu. Izuzetno je poštujem i ne bih komentarisala njene izjave, jer ona ipak pripada kalibru estradnih mrtvaka. Ne bih je odatle dizala i vraćala. Veliki pozdrav - rekla je Jovana za Alo!.

Podsetimo, Biljana je ranije izjavila da Jeremićka na potpuno drugačiji način krči put do pažnje gledalaca, ali se njen komentar očigledno nije dopao Jovani.

- Jovana je neko ko ima specifičan stil. Ona je neko ko na svojstven način gradi imidž. Apsolutno je shvatila kako funkcionišu mediji, odnosno da što je intrigantnija i skandaloznija, što bude više davala materijala da će više biti zastupljena - izjavila je Biljana.

Video: Divan dan na Lein način: Jovana Jeremić proslavila ćerkin 3. rođendan, sve je zlatno i šareno

(Telegraf.rs)