Svi bruje o slikama Marije Kulić posle šopinga u Istanbulu: Stvari strpala u 6 kesa za smeće

Sudeći po videu koji je Miljana podelila, Kulićeva je svima nakupovala poklone

Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Marija Kulić u proteklih nekoliko meseci suočila se sa rakom štitne žlezde, zbog kojeg je mnogo smršala i išla na hemioterapije, a sada je otputovala na kontrolni pregled u Istanbul, gde je slobodno vreme iskoristila za šoping.

Situacija se poboljšava, što je Miksi danas i objavila na svom Instagram profilu.

- Posle iscrpne borbe sa najtežom bolešću, moja mama je konačno otišla na pet skener. Kažem konačno jer je to poslednji pregled na kom se saznaje da li je lečenje uspelo. Kao porodica odlučili smo da se pregleda u Istanbulu. Klinika u Nišu je pomogla da se odlazak organizuje u najkraćem roku - napisala je Kulićeva.

- Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro. Raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću - poručila je rijaliti zvezda i objavila sliku kako njena majka Marija sada izgleda.

A Marija je smogla snage i da iskoristi posetu Instabulu i da ode u šoping. A sudeći po videu koji je Miljana podelila, Kulićeva je svima nakupovala poklone.

Ipak, pratiocima nije promakao jedan detalj. Kulićeva je pozirala pored kesa iz šopinga, a ono što je svima bilo čudno jeste to što je roba koju je pazarila upakovana u crne kese za smeće.

"Gde se ovako pakuje roba?", "Kakav je to šoping sa kesama za smeće", "Mora da je orobila Kapali čaršiju", "Svašta, ko da je pola Instanbula kupila", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Teme