Bekuta pred početak Zvezda Granda: Ušlo mi je u krv sve ovo, nisam mnogo uzbuđena

- Presudna mi je boja glasa, ja tako biram kandidate - otkrila je pevačica

Ana Bekuta Foto: Nikola Tomić

Kako već godinama sedi na mestu stručnog člana žirija, Ana Bekuta se navikla na sve ono što ovaj šou donosi te iskreno kaže da je ovog puta pozitivna trema zbog početka izostala.

Ana smatra novu sezonu kao nastavak prethodne, stoga nije mnogo euforična, ali se raduje novinama u smislu scenografije.

- Ušlo mi je u krv sve ovo, i smatram da je to samo nastavak prošlogodišnje sezone. Nisam nešto ni uzbuđena. S jedne strane jesam jer jedva čekam da vidim scenu koja je nova, vidim da nam je i bekstejdž nov - rekla je Ana.

Kada je reč o kriterijumima po kojima će ove sezone birati kandidate za svoj tim, Bekuta kaže da se ništa neće promeniti u odnosu na prethodne godine.

- To je sve mačka u džaku. Ja se uvek rukovodim onim da bude dobar pevač a sve ostalo ćemo nadograditi, nadoknaditi i unaprediti. E, sad sve zavisi koliko će oni da slušaju, upijaju i da se daju na sceni. Presudna mi je boja glasa, ja tako biram kandidate - otkrila je pevačica za Grand news.

Podsetimo, ove godine je Jelena Karleuša napustila takmičenje, ali je na njeno mesto došla Ceca Ražnatović.

Folk zvezda je neadavno otkrila da je i ranije dobijala ponude za ovo takmičenje.

- Svako je indvidua za sebe, već sam dobijala ponude da budem ovde ali sam bila sprečena. Nemam tih problema, nisam vođenja sujetom i šta će ko reći. Mene to ne zanima. To je na vama medijima što kreirate takvu sliku i pišete o tome. Nekada čovek ne može da utiče na to. Nisu svi naslovi prijatni, svakako, svi smo mi samo ljudi, ali na kraju dana - dela govore o čoveku - rekla je Ceca.

U galeriji u sklopu teksta pogledajte Cecine i Anine slike.

Video: Bekuta pevala Tošiću i Stojkoviću na privatnoj proslavi, evo čiji rođendan se slavio

(Telegraf.rs)