Darko Lazić ponovo za motorom, a njegova nova devojka se ne protivi i javno ga brani: "Ima dozvolu!"

Nakon silnih prekršaja za vožnju bez vozačke dozvole, prekoračenja brzine, Darko je 2018. godine imao tešku saobraćajnu nesreću

Darko Lazić / Foto: ATA Images

Folker Darko Lazić ponovo vozi motor, a njegova nova devojka, izvesna pevačica Barbara Bobak, očigledno nema ništa protiv toga.

Naprotiv, čini se da maksimalno uživa sa njim u vožnji.

Oni su podelili fotografije na kojima zadovoljno poziraju na jakoj mašini, a Barbara je, očigledno u želji da "odbrani" svog dečka, napisala:

- Nema gde nas nema. Ima dozvolu - poručila je.

Nije jasno koju dozvolu Darko sada poseduje, pošto je donedavno nije imao, ali je i tada vozio i pravio silne prekršaje.

"Ovo nije radio sa Marinom", "Darko se baš zaljubio", "Simpatični su"; "Da li je realan, opet vozi, a ne sme", "Bahatiš li se opet?", neki su od komentara ispod njihovih zajedničkih slika.

Podsetimo, nakon silnih prekršaja za vožnju bez vozačke dozvole, prekoračenja brzine, Darko je 2018. godine imao tešku saobraćajnu nesreću. To se desilo blizu njegove kuće u Brestaču, kada je sleteo sa puta brzinom od oko 150 kilometara na sat.

Lazić je tada zadobio više teških povreda, izvađena mu je slezina, imao je veliki problem sa plućima, a sa stopalom će, kako su i lekari govorili, doživotno imati poteškoće.

Video: Darko Lazić fenira svoju devojku, jer ih udarila kriza: Tek njen komentar na šta su potrošili pare

(Telegraf.rs)