Haos zbog snimka u Lambordžiniju: Jadni ste! Kamenujete mene, majku, dok kod kuće češete zadnjicu

- Što bi rekao Hrist: "Oprosti im Bože, ne znaju šta čine"... - deo je Tanjine poruke

Samo što se probudila, Tanja Savić (36) oglasila se na Instagramu vidno revoltirana zbog reakcija na snimak koji je objavila dan ranije, a u kom se vozi u skupocenom automobilu Lamborghini.

- Juče sam objavila snimak. I, probudim se jutros i vidim haos na društvenim mrežama, pogotovo portalima. Jadni ste, vi, pojedini ljudi. Vi, što pljujete umesto da se radujete tuđoj sreći. Vi, što kamenujete jednu majku odmah jer mislite da je otišla da se ku**a - počela je Tanja.

- Vi, što sedite kući i češete du*e i ništa ne radite, već ljubomorišete po portalima krijući se iza lažnih imena. Srbijo, majko među šljivama, daj im malo pameti da budu bolji ljudi - nastavila je Savićeva.

Potom se poslužila rečima Isusa Hrista.

Što bi rekao Hrist: "Oprosti im Bože, ne znaju šta čine"... 

- P. S. Na predhodnom videu se vidi da je crveni automobil krenuo ka nama, a u njemu su se vozila moja i deca mog brata. Moj brat je vozio.Toliko o zapažanju. Čovek vidi ono što je on. Ja uvek vidim dobro u ljudima - zaključila je.

Podsetimo, u prvom snimku koji je objavila, čulo se kako joj je stalo da se pohvali vožnjom u skupocenom automobilu. Cena mu je, navodno, oko 200.000 evra.

- Vau, šta ima sve! Pusti nam neku muziku, ja snimam! Da se malo hvalimo - kazala je Tanja u snimku.

(Telegraf.rs)