Anastasija Ražnatović se baškari u hotelu gde je noćenje 290.000 dinara! Oko nje čist luksuz

Mlada pevačica je pokazala raj u kom uživa

Anastasija Ražnatović, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović već nekoliko dana sa drugaricama uživa na letovanju u Turskoj, za šta je iskeširala ozbiljnu sumu novca.

Na Anastasijinim objavama vidi se luksuzni hotel, jedan od najskupljih u Turskoj, u kom noć košta oko 2.500 evra, odnosno oko 290.000 dinara, navodi Blic.

Verujemo da Cecina ćerka i te kako uživa u ovom putovanju, koje košta papreno, preko dana se opušta u bikiniju, a noću izlazi u provod.

Iako je snimala samo sebe i drugarice, s obzirom na to da na prethodnom putovanju nije bila sa dečkom Đorđem Kuljićem, mnogi nagađaju da su ovog puta otputovali zajedno, ali da ga ne snima jer on ne voli da se eksponira.

Podsetimo, Anastasija svakodnevno objavljuje kadrove sa putovanja, pa je tako pokazala kako izgleda kao indijska princeza, a tako se najverovatnije skockala za neku teatsku žurku, dok njeni dnevni kadrovi u bikiniju ostavljaju bez daha.

Kako izgleda luksuz koji okružuje Anastasiju na putovanju, ali i još neke njene kadrove iz Turske, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Najbolji kadar je napravila kada se okrenula: Anastasija vezala majicu, pa istakla stomak

(Telegraf.rs)