Marijana zgrožena Đanijevim šokantnim snimkom: Uhapsite mušku prostitutku nad kojom se iživljavaju

Glumica je apelovala da pevača treba staviti iza rešetaka

Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: Twitter/nikatojeee

Pevač Radiša Trajković Đani poznat je kao kralj bakšiša, te je sada na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem pevač pije iz nošene cipele. Ovaj potez je mnogima potpuno bizaran, a svoj komentar na pomenutu situaciju dala je i glumica Marijana Mićić. 

Naime, Marijana je na svom Tviter profilu objavila post u kom je apelovala da se uhapsi pevač i nazvala ga "muškom prostitutkom nad kojom se iživljavaju":

- Ovo je toliko odvratno da treba zabraniti snimak, a mušku prostitutku nad kojom se iživljavaju uhapsiti jer radi za pare - napisala je voditeljka.

Podsetimo, na snimku koji je brzo postao viralan Đani je sedeo na podu i pevao na jednom veselju, dok su mu gosti bacali novčanice. Jedan gost, kojeg je naročito pogodila pesma, dao mu je da pije iz njegove cipele, na šta je Trajković odmah pristao. Taj momenat su prisutni snimali u neverici.

Nakon toga, čovek je obuo svoju cipelu i nastavio sa veseljem.

Đani je potom zapevao svoj hit "Sam sam" i zgrnuo na hiljade evra, pare su bile svuda oko njega, u rukama, pod nogama, a bilo je i onih koji su mu lepili na znojavo čelo evre.

Kako je Đani pio iz cipele pogledajte u videu ispod: 

(Telegraf.rs)