"Jeo je supu iz kesice, pa iz nemaštine postao pohlepan": Milić Vukašinović opleo po Bregoviću

- Bregović svoj Orkestar za svadbe i sahrane najavljuje kao grupu Bijelo dugme. Kakva bruka i sramota - rekao je roker

Milić Vukašinović, Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Roker Milić Vukašinović izvređao je Gorana Bregovića zbog načina na koji reklamira svoj nastup na predstojećem festivalu.

Milić Vukašinović izjavio je da je Goran Bregović "bruka i sramota za Bijelo dugme". Nekadašnji bubnjar ove kultne grupe tvrdi da Bregović zahvaljujući zakazanim koncertima "stavlja ogromne pare u džep, a kolegama iz benda ostavlja siću".

- Vidim najavu da 18. avgusta Beer fest otvara grupa Bijelo dugme. Bregović svoj Orkestar za svadbe i sahrane najavljuje kao grupu Bijelo dugme. Kakva bruka i sramota. To radi da bi muzičare platio po 100 evra i sebi uzeo ostatak. Gramzivost je bolesna - rekao je Milić za Informer i dodao da Bregovića "zna k'o zlu paru".

- Goran je odrastao sa majkom jer su mu roditelji bili razvedeni. Jeli su supu iz kesice nisu imali para. Valjda iz straha od nemaštine postao pohlepan na pare. I sad, umesto da uživa u silnim milionima, on je non-stop na aerodromima ne bi li uzeo još koji dinar.

Legendarni roker tvrdi da je Bregović "operisan od emocija" i da nijednu ženu nikada nije voleo.

- Ima jako veliki ego, pesme koje je stvarao radio je zato što ume to da radi, ali ne iz ljubavi. Sumnjam da je ikada bio zaljubljen i da je voleo ijednu ženu, jer njegov ego i sujeta to ne dozvoljavaju. Svi njegovi tekstovi pesama govore o tome koliko mu je povređena sujeta jer ga je neka ženska ostavila.

Video: Brega kad ode u Pariz jede kiseli kupus

(Telegraf.rs)