Šijan je sa njom bio pre Bojane! Kažu da bivša i sadašnja liče, a u bikiniju je prava bomba

Nakon raskida sa Oljom, on je uplovio u romansu sa Bojanom

Bojana, Mirko, Olja, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Mirko Šijan i Bojana Rodić dobili su sina kom su dali ime Zoran, a pre lepe Bojane, Šijan je bio u vezi sa prvom bombom, za koju mnogi kažu da je slična Rodićevoj.

Šijan i Bojana upoznali su se preko Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane, a dok nije upoznao "ženu svog života", Mirko je bio u vezi sa atrkativnom crnkom Oljom Radoičić.

Kako mnogi kažu, bivša Šijanova devojka, Olja ima sličnosti sa Rodićevom, naročito jer obe imaju izrazito crnu dugu kosu i sličan stil odevanja.

Olja na svom Instagramu objavljuje svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo, da je prava bomba i da i te kako ima stila.

Šijan i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala. Nakon raskida sa Oljom, on je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

Zanimljivo je da je Mirkova bivša jedna od najboljih drugarica Maše Terzić, Veljkove bivše devojke, a njih dve često se provode zajedno, što objavljuju na društvenim mrežama.

Olja je pre Šijana navodno bila u vezi sa fudbalerom Urošem Ćosićem, Oni su bili zajedno čak šest godina, a onda se dogodila ljubav sa Šijanom.

(Telegraf.rs)